The Koyal Group Private Training Services: Privatdetektiv (Faktablad)

Go down

The Koyal Group Private Training Services: Privatdetektiv (Faktablad)

Post by Admin on Wed Apr 15, 2015 12:51 pm

Privatdetektiv / Kvalificerade Manager

Krav för Licensieringen

En privatdetektiv är en individ som bland andra uppgifter (1) undersöker brott, (2) undersöker identitet, business, ockupation, tecken, etc., av en person, (3) undersöker platsen för förlorade eller stulna egendom, (4) undersöker orsaken till bränderna, förluster, olyckor, skador eller skada eller (5) säkrar bevis för användning i domstolen. Privata utredare kan skydda personer endast om sådana tjänster är av underordnad betydelse för en utredning. de kan inte skydda egendom. En individ, partnerskap eller corporation licensieras som en privatdetektiv får anställa en kvalificerad manager för att hantera verksamheten på daglig basis. För att vara berättigad att ansöka om licensieringen som en privatdetektiv/kvalificerad chef, måste du uppfylla följande krav:

- Vara 18 eller äldre.

- Genomgå en brottskarriär säkerhetsprövning genom Kalifornien justitiedepartementet (Justitiedepartementet) och Federal Bureau of Investigation (FBI).

- Har minst tre års (2.000 timmar varje år, totalt 6 000 timmar) ersättning erfarenhet i utredningsarbete; eller

har en juristexamen eller genomgått ett fyra år i polisen science plus två år (4 000 timmar) erfarenhet; eller

har en associate's degree i polisen vetenskap, straffrätt, eller rättvisa och 2 ½ år (5.000 timmar) erfarenhet.

Erfarenhet måste certifieras av din arbetsgivare och har tagits emot medan du var anställd som edsvurna polistjänstemannen, militär polis, skadereglerare, anställd av en licensierade PI eller licensierade repossessor, mordbrand utredare för en offentligt avfyrar dämpning byrå eller en utredare för offentlig försvarare kontor. (Fungerar som en delgivningsman, offentliga register forskare, frihetsberövande skötare för en brottsbekämpande organ, kronofogden, agent som samlar in skulder skriftligen eller per telefon efter att gäldenären har lokaliserats, eller person som återtar egendom efter det har ligger inte anses kvalificerande erfarenhet.)

- Passera en två timmars flervalsfrågor undersökning som omfattar lagar och förordningar, terminologi, civilrättsligt och straffrättsligt ansvar, bevis hantering, undercover utredningar och övervakning. En kopia av privata utredare lagen kommer att skickas till dig; och

- Vid anmälan att du har klarat examen måste du lämna en licensavgift på $175 till presidiet för säkerhet och undersökande tjänster, P.O. Box 989002, West Sacramento, CA 95798-9002.

För att ansöka om en privatdetektiv licens, skicka ifylld ansökan, två senaste pass-kvalitet fotografier, en $50 ansökningsavgift och en privatdetektiv Live Skanna form som undertecknats av Live Skanna operatören, inklusive ATI nummer. En $32 DOJ fingerprint bearbetning avgift, måste ett $17 FBI fingeravtryck bearbetning avgift, och Live Scan webbplats bearbetning avgift betalas för varje sökande på webbplatsen Live Scan. Skicka ansökningshandlingarna till presidiet för säkerhet och undersökande tjänster, P.O. Box 989002, West Sacramento, CA 95798-9002.

Skjutvapen Tillstånd

När du arbetar som en privatdetektiv/kvalificerad chef, kan du inte bära en pistol i tjänst utan giltig skjutvapen tillstånd utfärdat av presidiet eller en skärm utskrift av presidiets godkännande erhållits från byråns webbplats. Dessutom tillåter skjutvapen tillstånd utfärdat av presidiet inte dig att bära ett dolt vapen. Du kan inte bära ett dolt vapen i tjänst utan ett dolt vapen tillåta (CCW) utfärdade av lokala myndigheter, eller bära en kaliber pistol inte visas på din skjutvapen tillstånd.

För att ansöka om ett skjutvapen tillstånd, måste du:

- Vara en amerikansk medborgare eller ha permanent främmande associationsform.

- Passera en kurs i befogenhet att arrestera. Åtta timmars utbildning omfattar ansvar och etik i medborgaren gripandet, relation med polisen, begränsningar på strömmen till gripandet, restriktioner för husrannsakan och beslag, brottmål och tvistemål skulder, terrorism, etik och personliga och arbetsgivaren ansvar och andra relevanta ämnen.

- En kurs i genomförandet och användningen av skjutvapen. 14-timmars (8 timmar klassrummet, 6 timmars intervall) kurs omfattar moraliska och rättsliga aspekter, skjutvapen nomenklaturen, vapen hantering och skytte fundamenta, förfaranden vid nödsituationer och spänner utbildning. Kursen ges av en Bureau-certifierade skjutvapen utbildning instruktör vid en anläggning för presidiet-certifierad utbildning. Skrivet och olika examina administreras i slutet av kursen. Utbildningskostnader bestäms av i training facility.

- Skicka in ett skjutvapen tillståndsansökan, en $80 ansökningsavgift och privatdetektiv licens w/skjutvapen tillåter levande Scan form undertecknas av operatorn Live Scan. En $38 skjutvapen behörighet ansökan, $32 DOJ fingerprint bearbetning avgift och $17 FBI fingerprint bearbetning avgift måste betalas för varje sökande på webbplatsen Live Scan. Skicka ansökningshandlingarna till presidiet för säkerhet och undersökande tjänster, P.O. Box 989002, West Sacramento, CA 95798-9002.

Obs: Ett skjutvapen yrkeskompetensbevis upphör två år från dagen för utfärdandet. En sökande måste där få rätt nytt fyra gånger under livet av tillståndet: två gånger under det första året efter dagen för utfärdandet, och två gånger under det andra året. Requalifications måste vara minst fyra månaders mellanrum.

Tårgas tillstånd

Lagen kräver att de som vill bära tårgas på skyldighet att slutföra en utbildning som godkänts av Department of Consumer Affairs. Besök presidiets verifiera en licens webbsida för skjutvapen utbildningsmöjligheter eller baton utbildningsmöjligheter. Välj ett län, klicka på Sök och en lista över alla utbildningslokaler i det ståndsmässiga visas. Du måste ringa utbildning möjlighet att fråga om huruvida de erbjuder tårgas utbildning.

Försäkring

En privatdetektiv som bär ett skjutvapen, har anställda som bära skjutvapen, måste ha minst $1 miljon i försäkring – $500,000 för en förlust på grund av kroppsskada eller dödsfall och $500,000 för en förlust på grund av skada eller förstörelse av egendom.

För att begära en ansökan om licensieringen som en privatdetektiv eller kvalificerad manager, ring 916-322-4000 eller 1-800-952-5210, eller besök vår webbplats: www.bsis.ca.gov.

"Skydda allmänheten skall vara högsta prioritet för presidiet för säkerhet och undersökande tjänster utövar licensiering, föreskrivande och disciplinära funktioner. När skyddet av allmänheten är förenligt med andra intressen försökte främjas, skall skydd för allmänheten vara avgörande."

The Koyal Group Private Training Services mönster dess online och på plats utbildning till just dina behov, att tillhandahålla information som du kan använda i utbildning för att förstärka effektiviteten av denna information. Våra kurser berättigar statliga normer både för uppgradering av bedrägeri och fortsatt utbildning. Våra program är anpassningsbar och kan presenteras i olika format till adress industrins krav och standarder. Besök vår Twitter sida och gå med i vår Google Plus Community.

Admin
Admin

Posts : 1
Join date : 2015-04-15

View user profile http://koyaltraining.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum